Urakointi ja rakentamispalvelut kiinteällä hinnalla

Libelli Oy tarjoaa urakointi- ja rakentamispalvelut kiinteällä urakkahinnalla ja kahden vuoden takuulla. Olemme erikoistuneet Kannustalon elementtirakenteisten talomallien jatkorakentamiseen. Olemme myös Kannustalon valtuuttama asennusryhmä, mikä takaa työmme laadun.

Urakointipalvelumme tavoitteena on palvella asiakasta projektissa asiakkaan omien tarpeiden mukaisesti. Asiakkaalla on projektissa sama yhteyshenkilö alusta loppuun, joten yhteydenpito projektin aikana on helppoa. Projektista laaditaan myös aikataulu, jolloin voi asiakas laatia omia aikataulujaan tämän mukaan.

Urakointikokonaisuudet asiakkaan tarpeen mukaan

Osaurakointimallissa toteutamme projektin haastavimmat ja eniten ammattitaitoa vaativat vaiheet vuosien kokemuksella ja takuutyönä. Talorakennusprojektin urakointikokonaisuus voidaan rajata päättyväksi esimerkiksi kun paneloinnit, räystäät ja vuorilaudat on asennettu (ulkoa puuvalmis) tai kun muuraukset on tehty ja seinät on levytetty (ns. sisältä kipsilevyvalmis). Näin voit halutessasi osallistua projektiin myös omalla panoksellasi sisätöiden ja maalausten suhteen ja päästä vaikuttamaan loppukustannuksiin.

Jos aikasi ei riitä projektin hoitamiseen tai osaamisesi rakentamisessa on vähäistä, voi kokonaisurakointi olla suositeltava vaihtoehto. Kartoitamme lähtökohdat räätälöimme projektin palaset muotoon, joka parhaiten sopii teidän tilanteeseenne.

Kannustalo -talopakettien myynti ja Kannustalo-urakointi Uudellamaalla

Kannustalon talopakettimyyntiä hoitaa Petri Noponen. Pystymme tarjoamaan urakoinnin talopaketin saattamiseksi haluttuun valmiusasteeseen. Kannustalo-asioissa ota yhteyttä suoraan Petri Noponen, puh. 050 - 561 7484, email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Rakennusprojektin läpimenoaika

Valitse alta talon koko ja aloituskuukausi nähdäksesi arvion, kuinka kauan rakennusprojekti kestää!