Aurora 550 m2

Libelli Oy sai kesällä 2006 vastattavakseen huikean projektin, joka on vertaistaan vailla Kannustalon toimitushistoriassa. Aurora -talomallin kokonaislaajuus oli 550 m2 (2 kerrosta ja kellari) + At 50 m2 + At 100 m2.

Teimme kokonaisurakan, joka sisältää kaikki kirvesmiestyöt kaikkine yksityiskohtineen perustuksista viimeiseen listaan, sähkötyöt IHC- älytalojärjestelmineen, maalämmön, varavirtajärjestelmän koko talolle, vesikiertoiset lattialämmitykset kaikkiin kerroksiin, viilentävän ilmanvaihdon, kalusteet sekä pintamateriaalit.

Koska asiakas asui projektin aikana suurimman osan ajastaan ulkomailla, tärkeimmät perusteet urakoitsijaa valitessa olivat helppous ja luotettavuus. Jo urakkasopimusta tehdessä kaikilla oli selkeänä lähtökohtana, että budjetin, aikataulujen ja työn laadun on pysyttävä hallinnassa aloituksesta loppuun.

Projektin etenemistä seurattiin yhdessä asiakkaan kanssa työmaapalavereissa sekä palavareiden väleissä sähköpostitse ja puhelimitse. Asiakkaan kannalta on tärkeää olla selvillä meneillään olevista työvaiheista, jotta hän voi halutessaan vielä vaikuttaa lopputulokseen.

Työ luovutettiin kesällä 2007.

Kuvia kohteesta