Rauhala-paritalo 385 m2

Museoviraston suojelemalla alueella Vihdissä törmää hämmentävän näyttävään ja perinteitä kunnioittavaan paritaloon. Kahdesta Kannustalon Rauhalasta on yhdistetty kaunis, symmetrinen ja teknisesti haastava 385 m2 paritaloratkaisu. Paritalon paikalla oli ollut 30 metriä pitkä mansardikattoinen kivinavetta, jonka tilalle haluttiin samaa kokoluokkaa edustava rakennus. Tämän vuoksi perusratkaisut eivät riittäneet. Rakennuksen piti sopia muuhun miljööseen, johon kuuluu päärakennuksena suojeltu empire-tyylinen päärakennus sekä muita punamultaisia rakennuksia. Museoviraston suojelemalla alueella oli tietenkin erittäin tarkat rakennusvaatimukset.

Kiireiset asiakkaat halusivat luotettavan toimittajan ja rakennusprojektin johdon. Kannustalolla on luotettava maine ja laatu on erinomaista. Libellin kanssa käytiin läpi eri rakennusprojektin johtoon liittyviä vaihtoehtoja ja päädyttiin kirvesmiestöiden kokonaisvaltaiseen urakkaan.

Asiakkailla oli tarkka näkemys lopputuloksesta ja suunnitelmien muutokset on mietitty yhdessä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Haaveet ovat täyttymässä ja suunnitelmissa on myös piharakenteita. Naapurit ja ohikulkijat ovat kiitelleet rakennuksen ulkoasua ja sopivuutta ympäristöön.

Kuvia kohteesta